http://www.studio2001.hu/telecom/

Cégünkről

 
Röviden Cégünkről
 

Cégünk, a  studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház 1992. óta jelen van a hazai távközlési és informatikai berendezések és hálózatok területén.

 

Az elmúlt huszonegy év alatt sikerült a hazai telekommunikációs üzletágban céltudatos és kitartó munkánkkal nevet, elismerést szereznünk az általunk forgalmazott, kizárólag a legjobb gyártoktól származó termékek telepítésével, szervízelésével.

 

Üzleti filozófiánkat jelenleg és a jövőben is a hosszú távú partneri együttműködés megteremtése, az új, innovatív műszaki megoldások bevezetése, az ehhez szükséges információk és ismeretek továbbadása, a szolid árképzés, valamint az előnyös fizetési és szállítási feltételek jellemzik.  

 

Kiemelten fontosnak tartjuk a vevői elvárásoknak való megfelelést, és a rugalmasságot.

 

A studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház gazdasági üzletmenete átgondolt és megalapozott. Kizárólagosan magyar magánszemélyek tulajdonában lévő Cégünk megfelelő pénzalapokkal és likviditással rendelkezik a felvállalt munkák I. osztályú, határidőre történő kivitelezéséhez.

 

Engedjék meg, hogy a studio2001Üzleti Kommunikációs Rendszerház életében egy kiemelkedő fontosságú mérföldkő eléréséről beszámoljunk Önöknek. A studio2001Üzleti Kommunikációs Rendszerház a szolgáltatási és kereskedelmi tevékenységét 2003. október 10-től az MSZ EN ISO 9001:2001 számú szabvány előírásai szerint működteti.

 

 

 

 


Panasonic Minősítéseink


panasonic KX-TES824 panasonic KX-TEM824
Comms Professional (NS Series)
panasonic KX-TES824 panasonic KX-TEM824
Comms Expert (NS Series)
panasonic KX-TES824 panasonic KX-TEM824
Comms Advanced Expert (NSX Series)

panasonic.gif