http://www.studio2001.hu/telecom/

Teljeskörű garancia (Garancia)


Teljeskörű garancia

 
Cégünk, a studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház minden Panasonic gyártmányú berendezésre 12 hónap teljes körű + 12 hónap alkatrész, az Ericsson, az Alcatel-Lucent valamint az egyéb típusú berendezésekre 12 hónap, a használt berendezésekre 6 hónap, a strukturálthálózati munkákra 3-15 év teljes körű garanciát vállalunk. A teljes körű garancia biztosítja, hogy a garanciális hibák kijavításának anyag- illetve munkadíja, továbbá a kiszállási díjai térítésmentesek. Helyszíni javíthatatlanság esetén a javítási időszakra díjmentesen csere berendezést biztosítunk.
 
A Cégünk az általa telepített berendezések a garanciáját a telepítés helyszínén biztosítja!
 
 
Figyelem! Díjmentes többletszolgáltatás!
Cégünk az általa telepített új berendezések szállítása esetén a teljes körű garancia ideje alatt semmiféle karbantartás megkötéséhez nem köti a garanciális szolgáltatások biztosítását. Tehát a garancia alatt a berendezésekhez a garanciával összefüggő szolgáltatásainak biztosítása semmiféle többletköltséget nem jelent a Megrendelőnek.
 
 
A studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház -nak 24 órás mérnöki szerviz ügyelete van (opció, beleértve a hétvégi illetve a munkaszüneti napokat is).
 
A studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház rendelkezik magyarországi berendezett, illetve mobil távszervizzel. A távprogramozást a megrendeléstől számított 4 hasznos munkaórán belül teljesíteni tudjuk.
 
 
Figyelem! Díjmentes többletszolgáltatás!
A Cégünk a telepítéstől számított 12 hónapig díjmentes távprogramozást biztosít a leszállított rendszerekhez.
 
 
Cégünk minden egyéb bővítést, átalakítást a megrendeléstől számított maximum 10 hasznos munkaórán belül megkezd és az előre egyeztetett határidőre átad.
 
 
A studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház tevékenységével kapcsolatos hasznos munkaidő alapja munkanapokon 8.00-16.00h-ig tart. Az alábbiakban vállalt határidőknél ezt tekintjük irányadónak. 
 
A vállalkozó a tudomására jutott hiba elhárítását megkezdi:
- 4 hasznos munkaidő órán belül, ha az üzemzavar a berendezés teljes leállását idézi elő,
- 10 hasznos munkaidő órán belül minden más hiba esetén,
és a hiba ismeretében a közösen meghatározott határidőre befejezi. 
 
 
A webshop-ban megrendelt termékekre az ott részletezett garanciális feltételek vonatkoznak!