http://www.studio2001.hu/telecom/

X-TEL 2000 kft (Társvállakozásunk)

Az X-TEL 2000 Kft magánszemélyek által 1994-ben alapított telekommunikációs szakcég. Alaptőkénket 1998-ban 3 millió Ft-ra emeltük. Székhelyünk Budapesten van, és telephellyel rendelkezünk Szolnokon.

Cégünk fő profiljai:

Távközlés: hagyományos, ISDN és IP telefonalközpontok valamint az ezekhez kapcsolódó eszközök - telefonkészülékek, üzenetrögzítők, telefaxok, GSM adapterek, DECT rendszerek, mobil mellékállomások, hívásfeldolgozók, hangposta - forgalmazása, telepítése, karbantartása, szervizelése.

Gyengeáramú hálózatok kivitelezése: Vállaljuk telefonos valamint alkalmazás független strukturált Cat5e, Cat6 és optikai hálózatok, komplett kivitelezését.

Biztonságtechnika: behatolás-jelző, zárt láncú videó-megfigyelő és beléptető rendszerek kivitelezése, távfelügyeletre kötése.

Kábeltelevíziózás: tervezéstől az üzemeltetésig átfogó a tevékenységünk. Épületen belüli (társasházi) és településhálózatok kivitelezését, meglévő hálózatok műszeres mérését, szintezését, karbantartását, visszirányúsítását is elvégezzük. Vállaljuk készülő KTV hálózatok műszaki ellenőrzését. Az X-TEL 2000 Kft a Nemzeti Hírközlési Hatóság által regisztrált kábelszolgáltató és tagja a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetségének.

DiGiTV: a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft partnereként sok ezer előfizetői beüzemelést végeztünk már el.
Tisztában vagyunk vele, hogy partnereink sikeres működésének alapvető zálogai a gondosan megtervezett, hatékonyan és megbízhatóan működő kommunikációs és biztonságtechnikai rendszerek. Hogy mindez így legyen, elengedhetetlen a berendezések körültekintő kiválasztása, szakszerű beüzemelése, jó minőségű, rugalmas kábelhálózat kiépítése, és szükség esetén a gyors szerviz.Az X-Tel 2000 Kft által forgalmazott berendezések között megtalálhatóak az Ericsson, Panasonic, Quante, 2N távközlési, DSC biztonságtechnikai termékek, JVC, Sony, Oryx kamerák, Best Digital videó rögzítők, IDTECK beléptetők. Igény szerint elvégezzük az általunk forgalmazott berendezések beüzemelését és a kapcsolódó hálózatok kivitelezését.
Foglalkozunk a már letelepített rendszerek üzemeltetési problémáival is: bővítés, módosítás, szerviz.
Szerződéses partnereink számára biztosítjuk, hogy kritikus meghibásodás esetén, 6 órán belül megkezdjük a hibajavítást. Amennyiben a hiba a helyszínen nem javítható, úgy a javítás idejére csereberendezést - akár komplett alközpontot is - biztosítunk.
Haladjon velünk lépésről, lépésre!
Rendszerterv kialakítása megfelelő termék kiválasztása szakszerű telepítés megbízható hálózat kiépítése gazdaságos üzemeltetés támogatása üzemviteli problémák kezelése technikai fejlődés követése szerviz

tel +3614702042, +361 3084009

fax +3614702043

varga@xtel2000.hu