http://www.studio2001.hu/telecom/

Műszaki tanácsadás (Telepítés)

 

Műszaki tanácsadás

 
 
A studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház legfontosabb célkitűzésének tekinti, hogy az általa hozzáadott érték révén, legmagasabb szinten elégítse ki kis- és középvállalati ügyfeleinek az informatikai, illetve a gyengeáramú berendezések területén felmerülő igényeit.
 
Segítséget nyújtunk a felmerülő igényeknek megfelelő gyengeáramú rendszerek kiválasztásában, kialakításában. Konkrét feladat ismeretében, illetve a már meglévő adottságok megismerése után  több alternatívás ajánlat kidolgozásával egy komplex megoldás szállítására adunk ajánlatot Cégünkhöz bizalommal forduló meglévő vagy leendő ügyfeleinknek.
 
Nem titkolt szándékunk, hogy a mindenfajta kötelezettség nélkül kialakult munkakapcsolat révén a studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház bizalmat kaphasson Partnereinknél, és ott projekt nyertes, illetve kivitelező legyen, a Megrendelő legnagyobb megelégedésére.
 
 
Amit kínálunk a műszaki tanácsadás keretében:
 
 
Műszaki segítségre van szüksége?
 
Keresse Varga-Szabó Endre műszaki vezetőt a 470-2040-es telefonszámon, 470-2041 fax számon, vagy a varga@studio2001.hu e-mail címen.