http://www.studio2001.hu/telecom/

Vállalati ügyfeleknek (Értékesítés)Vállalati Ügyfelek

 
 
Cégünk a studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház a legfontosabb célkitűzésének tekinti, hogy kis- és középvállalati ügyfeleinek az informatikai illetve a gyengeáramú berendezések területén felmerülő igényeit a legmagasabb szinten kielégítse a Cégünk által hozzáadott értékkel.
 
A studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház nem a minél több és drágább eszközök, berendezések értékesítése a célja, hanem a Vállalati Ügyfelek igényeinek, illetve a már meglévő adottságainak megismerése után két vagy több alternatívás ajánlat után komplex megoldás szállítása, különös tekintettel az üzemeltetési paraméterekre is.
 
Amit kínálunk a Vállalati Ügyfeleinknek:
 
A cégünk, a studio2001 Üzleti Kommunikációs Rendszerház szolgáltatásai közé tartozik, hogy a kiválasztott berendezéseket két-, három-, esetleg négyéves bérleti konstrukcióban is tudjuk szállítani. Részleteket megtalálja a right.gif Berendezések bérleti konstrokcióban  fejezetnél.
 
 
Felkeltettük érdeklődését?
 
Kérjen részletes ajánlatot Gotsik Ferenc értékesítési vezetőtől a 470-2040-es telefonszámon, 470-2041-es  fax számon, vagy a info@studio2001.hu e-mail címen.